Cavtat proglašen br. 1 destinacijom za medeni mjesec u Europi za 2023.

Za parove koji planiraju romantično putovanje ili medeni mjesec u Europi, odabir prave destinacije može biti pomalo izazovno iskustvo. U izboru im možda pomogne sljedeća informacija.

Portal European Best Destinations objavio je listu najboljih destinacija u Europi za savršeni medeni mjesec u 2023. godini. Upravo u toj konkurenciji Cavtat je okrunjen prvim mjestom.

Na listi Positano, Santorini, Rim..

Cavtat je tako zauzeo prvo mjesto u konkurenciji od 13 europskih atrakcija, među kojima su i kultna turistička odredišta kao što je Positano, Santorini, Rim i Pariz.

Portal navodi kako se Cavtat ističe zbog svoje sunčane dispozicije, što ga čini izvrsnom lokacijom za zaljubljene. S obzirom da se nalazi blizu Dubrovnika i dubrovačke zračne luke, Cavtat je i praktična destinacija. Sa stranice navode da se u Cavtatu može pronaći i usluga kompletne organizacije vjenčanja, što ovaj gradić čini dodatno zanimljivim za sve koji uskoro planiraju uploviti u bračnu luku.

Osim zadivljujuće prirode, dobrih restorana i različitih aktivnosti, Cavtat se može pohvaliti širokom lepezom smještajnih jedinica pa gosti mogu birati između hotela s pet zvjezdica, nešto manjih “botique” hotela te privatnih smještaja. Isti portal svojevremeno je Cavtat proglasio i najljepšom lukom u Europi. Cijelu listu 13 najpoželjnijih odredišta za medeni mjesec možete pogledati ovdje.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?