Katy Perry više nije najpraćenija žena na Twitteru, prvo mjesto zauzela je druga popularna pjevačica

Pjevačica Katy Perry više nije najpraćenija žena na Twitteru, a titulu najpraćenije ponijela je njezina kolegica Rihanna.

Prema stranici za praćenje društvenih mreža Social Blade, Rihanna je četvrti najpraćeniji profil na Twitteru sa 108.276.704 pratitelja u usporedbi s Katy Perry koja ima 108.267.246 pratitelja i trenutno je na petom mjestu, prenosi klix.ba.

Kevin Winter/Getty Images Via Afp

Na prvom mjestu je direktor Twittera Elon Musk sa 134,3 milijuna pratitelja, a slijede ga bivši američki predsjednik Barack Obama i pjevač Justin Bieber.

Kada je riječ o ostalim najpraćenijim profilima, šesto mjesto zauzeo je nogometaš Cristiano Ronaldo, sedmo pjevačica Taylor Swift, a osmo indijski premijer Narendra Modi. Deveto i deseto mjesto zauzeli su bivši američki predsjednik Donald Trump i pjevačica Ariana Grande.

Robyn Beck/Afp

Podsjećamo, Rihanna je nedavno održala nezaboravan nastup na Super Bowlu gdje je otkrila da je ponovno trudna. Upravo je zbog toga te večeri došlo do privremenog pada na Twitteru jer su svi pisali o njezinom nastupu i trudnoći.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?