U igrici ćete moći voziti kamione Pelješkim mostom: Objavljen teaser za Euro Truck Simulator 2

Jednom kada osjetite zov autobahna, sjednete za volan i krenete s karijerom kamiondžije, nema povratka u normalan život, tako glasi jedan od opisa popularne igrice Euro Truck Simulator.

Ova igrica se uskoro širi i na Balkan, naime, Euro Truck Simulator 2 ekspanzija West Balkans će omogućiti igračima da kamione voze po Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori, Kosovu, Albaniji i Sloveniji

Svaka od tih zemalja imat će autentična obilježja u pogledu industrije, prirode, spomenika, prometnih mreža i sl.

Razvoj ove ekspanzije traje već dugo.

Developeri kažu kako će Hrvatska i Crna Gora biti specifične po mediteranskom stilu pa ćemo tako vidjeti građevine s dosta balkona. Za Albaniju navode specifičnost da je dosta obiteljskih kuća stalno u procesu izgradnje ili nadogradnje, što će biti prezentirano i u samoj igri. Za Srbiju i Sjevernu Makedoniju navode kako ćemo vidjeti velike betonske građevine, poput ogromnih stambenih zgrada povezanih u nizu. Bosnu i Hercegovinu karakterizirat će stara arhitektura koja ukazuje na povijest i baštinu, a u Sloveniji ćemo vidjeti dašak gorske arhitekture.

Na Redditu je objavljen teaser hrvatske obale, a ono što upada u oči je da će igrači moći voziti i Pelješkim mostom, što je izazvalo dosta komentara.

“Hoće li biti kolona u Omišu”, jedan je od komentara.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?