GADNO SU SE NAŠALILI SA INFLUENSERICOM: ERNA U TOALETI PROŠETALA S MAČKODEROM

Link na izvornu vijest

Podsjetimo, Saljević je, između ostalog, u jednom od Storyja na Instagramu, označila Karić te napisala:

  • Danas prošetam gradom i ukapiram da su u glavnoj ulici radili neku novu fasadu na red zgrada koji mi je inače u Sarajevu (u ovoj ulici) najslađi… i pravo da vam kažem us*ali su i šefa i stanicu. Ta neka plavo-zelena boja… kao da se neko sprdao. Da li je to tako izgledalo prije pa kako su restaurirali – ja ne znam jer živim ovdje posljednjih 10, ali mi je toliko pokvarilo cjelokupan dojam i pojeftinilo komplet izgled tog dijela zgrada.

Na to je Karić odgovorila joj:

  • Grad Sarajevo je pokrenuo projekat rekonstrukcije fasada. Rekonstruisane su dvije fasade na dvije zgrade u ulici Titova, a u toku je rekonstrukcija još četiri. Boju nažalost ne određuje Grad nego Zavod za zaštitu kulturno historijskog naslijeđa u skladu sa izvornim projektima.

Ovo je izazvalo veliki broj komentara i reakcija na društvenim mrežama.

  • Nije do influenserice, ima pravo na mišljenje koje je tako snažno izgradila u tih 10 godina, ali da je gradonačelnica fakat gradonačelnica ne bi odgovarala na ovakve objave, To je nama naša postmoderna dala, Sasvim zasjenila, recimo, katastrofu u Teočaku – glasili su neki od komentara.

Neki građani su objavili video u sličnom stilu, samo za druge gradove, dok su drugi bili još kreativniji te uradili njene slike s mačkoderom.

Pogledajte video OVDJE.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?