Evo koliko je Ivan Dodig zaradio nakon što je osvojio Roland Garros

Link na izvornu vijest

Osvajačima Roland Garrosa pripalo je 590 tisuća eura što znači da je Dodig zaradio 295 tisuća eura u Parizu. U karijeri je hrvataski tenisač zaradio gotovo 10 milijuna eura.

Hrvatski tenisač Ivan Dodig (38)  i Amerikanac Austin Krajicek (32)  pobjednici su grand-slam turnira Roland Garros u parovima svladavši u velikom finalu belgijski par Sander Gille i Joran Vliegen s 6-3, 6-1.

Dodig i Krajicek prvi su set riješili nakon breaka u osmom gemu, a u drugoj su dionici još triput oduzimali servis Belgijancima, te su slavili na vrlo dominantan način

Hrvatsko-američka kombinacija tako je za 80 minuta stigla do najvećeg uspjeha otkad su zajedno u paru jer su lani izgubili finale u Parizu.

Dodigu je to treći Grand Slam naslov u konkurenciji muških parova – 2015. je otišao do kraja u Roland Garrosu s partnerom Brazilcem Marcelom Melom, a 2021. je slavio na Australian Openu sa Slovakom Filipom Polašekom. Austinu Krajiceku, koji je dalji rođak bivšeg pobjednika Wimbledona Richarda Krajiceka, ovo je prvi grand-slam naslov.

Osvajačima Roland Garrosa pripalo je 590 tisuća eura što znači da je Dodig zaradio 295 tisuća eura u Parizu. U karijeri je hrvatski tenisač zaradio gotovo 10 milijuna eura.

Današnji dan je bio vrlo uspješan za hrvatski tenis jer je ranije Dino Prižmić slavio u Parizu u juniorskoj konkurenciji.

Objava Evo koliko je Ivan Dodig zaradio nakon što je osvojio Roland Garros pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?