Župne obavijesti: Na blagdan sv. Ante mise u Tomislavgradu u 8 i 18 saati

Link na izvornu vijest

Sljedeća nedjelja je jedanaesta kroz godinu i raspored svetih misa je uobičajen.

U utorak je blagdan sv. Ante. Svete mise su samo u Tomislavgradu u 7 sati, na čast sv. Anti u 8 sati i redovita večernja sveta misa u 18 sati.

U subotu je Bezgrešno Srce Marijino, a svečana proslava je u Kovačima. Za samu proslavu se pripremamo trodnevnicom koja započinje u srijedu u 18 sati, a svečana sveta misa s procesijom je u subotu u 11 sati.

U četvrtak je redovito klanjanje.

Župa Kongora u petak slavi Srce Isusovo. Svečana sveta misa će biti u 11 sati. Za svetkovinu se priprema trodnevnicom koja će svaku večer biti u 18 sati.

Ženidbeni navještaj:

Jozo Lučić, iz Tomislavgrada, sin Nikole i Matije r. Majić, i Vinka Rozić, kći Zdenka i Marije r. Šiško.

Tomislav Lovrić, iz Varvara – Rumboci, sin Tomislava i Irene r. Banušić, i Josipa Boškić iz Kovača, kći Ante i Anđe r. Jurič.

Umrla je Ljuba Stanić, opremljena, sprovod je na Vučkovinama u 15 sati. Pomolimo se

Župni listić prelistajte na linku ispod:

 

ŽUPNI LISTIĆ

 

Objava Župne obavijesti: Na blagdan sv. Ante mise u Tomislavgradu u 8 i 18 saati pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?