Josip – pastir koji govori pet jezika i traži ženu da živi s njim na selu

Link na izvornu vijest

Josip Bliznac iz sela Bunar kod Dobretića jedini je pastir ne samo u BiH koji govori čak pet jezika. Pravi poliglota četiri puta je ostavljao svoje rodno mjesto i odlazio na privremeni rad u Kanadu, Njemačku, Hrvatsku, Sloveniju.

Govori engleski, njemački, slovenski, španjolski i hrvatski jezik. Bavi se uzgojem stoke, odnosno koza i ovaca. Najveći problem mu je što ni jedna djevojka, ali ni žena ne želi doći u selo u kojem je Josip jedini stanovnik. Josip ima 50 godina i rado bi se oženio ne djevojkom nego ženom bez obzira na nacionalnost i vjeroispovjest.

Važno mu je samo da želi živjeti s njim u rajskoj prirodi i dijeliti dobro i zlo. Kupio je čak dva televizora koje nije priključio ali ako dođe žena u njegov život, obadva će priključiti neka može nakon napornog dana pogledati i neku ljubavnu seriju. Kako živi jedini stanovnik sela Bunar u općini Dobretići pogledajte u ovoj video priči.

Bljesak.info

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?