Ljubuški: Proglašeno stanje prirodne nesreće na području četiri mjesne zajednice

Link na izvornu vijest

grad-ljubuski1

Na prijedlog Stožera civilne zaštite Grada Ljubuškog, dana 12. lipnja 2023. godine gradonačelnik Grada Ljubuškog Vedran Markotić proglasio je stanje prirodne nesreće uzrokovano tučom 03. lipnja 2023. godine na području mjesnih zajednica Humac, Teskera, Hardomilje i Radišići i to na kulturama lubenica, bostan, krumpir i vinova loza.

Mole se svi oštećeni poljoprivredni proizvođači da prijavu nastale štete izvrše najkasnije do 22. lipnja 2023. godine.

Obrasci za prijavu se mogu preuzeti na protokolu Gradske uprave ili u Službi za gospodarstvo i poljoprivredu Grada Ljubuškog.

Za sve daljnje informacije možete kontaktirati broj 039 / 835 – 556.

Objava Ljubuški: Proglašeno stanje prirodne nesreće na području četiri mjesne zajednice pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?