FOTO&VIDEO: Dernek kao neizostavni dio proslave sv. Ante na Humcu

Link na izvornu vijest

sv_anteder

Neizostavni dio proslave svetkovine svetog Ante na Humcu je i dernek koji se počinje odvijati još na dan uočnice. Tako su i ove godine postavljeni mnogi štandovi koji velikom broju ljudi, posjetitelja pruža mogućnost izbora kupnje iz širokog asortimana robe.
Pored pečene janjetine, raznih vrsta pića i jela, moguće je kupiti i obuću, odjeću, igračke, ali i kućanske potrepštine, kao i meleme i kreme za liječenje raznih oboljenja.

  

 

Objava FOTO&VIDEO: Dernek kao neizostavni dio proslave sv. Ante na Humcu pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?