Radovi na kružnom toku izazvali velike kolone kroz Imotski

Link na izvornu vijest

Konačno su započeli radovi u kompleksu budućeg rotora Vukadinović u Imotskom i to od strane investitora Vodovoda Imotske krajine, a riječ je o radovima u sklopu aglomeracije.

Nakon što je postavljena podzemna infrastruktura nekih stotinjak metara od samog raskrižja prema Prološcu u ponedjeljak su započeli radovi i kopanje državne prometnice D-60.

Promet se regulira semaforima, no i pored toga nastale su velike kolone što je bilo i za očekivati, te takve gužve očekuju vozače i narednih dana i mjeseci, a po završetku radova u sklopu aglomeracije slijede radovi na izgradnji samoga rotora, izvještava Radio Imotski.

Prognoza kada će sve biti gotovo zaista u ovome trenutku nitko i ne želi davati prognoze. Ostaje dakle, da se naoružamo ovo ljeto strpljenjem.

Post Radovi na kružnom toku izazvali velike kolone kroz Imotski je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?