Mladež HDZ 1990 organizirala dobrovoljno darivanje krvi: Odazvao se i federalni minstar zdravstva Rimac

Link na izvornu vijest

U organizaciji Mladeži HDZ 1990 Hercegbosanske županije, a u suradnji s Odjelom za transfuziju  Županijske bolnice „dr. fra Mihovil Sučić“ Livno i Crvenim križem Grada Livna, danas je održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Darivanju krvi koje može spasiti nečiji život odazvali su se visoki dužnosnici HDZ-a 1990 na čelu s predsjednikom Središnjeg odbora i ministrom zdravstva Federecije BiH dr. Nediljkom Rimcem, te drugi članovi i simpatizeri HDZ-a 1990.

Dobrovoljnom darivanju krvi odazvalo se tridesetak članova i simpatizera HDZ-a 1990, a iz Mladeži najavljuju da je ovo tek jedna u nizu planiranih aktivnosti, priopćeno je iz HDZ 1990.

 

Objava Mladež HDZ 1990 organizirala dobrovoljno darivanje krvi: Odazvao se i federalni minstar zdravstva Rimac pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?