U prometnoj nesreći smrtno stradao vozač iz Tomislavgrada!

Link na izvornu vijest

Dana, 16.6.2023. godine u 02,00 sati dogodila se prometna nesreća na magistralnom putu M-15, Tomislavgrad – Šujica, u mjestu Šujica, u kojoj je osoba rođena 2005. godine u Tomislavgradu, upravljajući motornim vozilom marke „Golf IV „ registarskih oznaka J76 E 791 u jednom trenutku izgubila nadzor nad vozilom i sletjela s kolnika. Vozač je pri tom zadobio teže tjelesne ozljede od čijih posljedica je preminuo u Županijskoj bolnici u Livnu. U motornom vozilo pored vozača nalazile su se još dvije osobe rođene 2006. godine koje su zadobile lake tjelesne ozljede, navodi županijski MUP

Tijelo smrtno stradale osobe po naredbi Županijskog tužiteljstva prevezeno je u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će biti obavljena obdukcija.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, priopćio je MUP HBŽ-.a.

Foto: Ilustracija 

Objava U prometnoj nesreći smrtno stradao vozač iz Tomislavgrada! pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?