HNK Tomislav uređuje tribinu: “Kupi sjedalicu” – sudjeluj i ti u izgradnji stadiona

Link na izvornu vijest

Završetak projekta postavljanja krova na novoj tribini gradskog stadiona u Tomislavgradu planiran je do 15. kolovoza ove godine. Sredstva za tu namjenu su osigurana. Da bi tribina bljesnula u punoj ljepoti u HNK Tomislav su odlučili zamijeniti postojeće sjedalice. 

Ali, ovoga puta odlučili su pozvati sve ljubitelje nogometa ali i one kojima je stalo do Tomislavgrada i njegove infrastrukture da sudjeluju u ovome projektu.

U projektu “KUPI SJEDALICU” koji su osmislili u HNK Tomislav bit će ponuđene dvije opcije:

  1. Donacija 30 KM za kupovinu jedne sjedalice.
  2. Donacija 100 KM za kupovinu sjedalice i godišnja članarina.

Priključi se i budi dio povijesti!

Valja napomenuti da se HNK Tomislav natječe u Prvoj ligi FBiH. Klub je stabilan u financijskom i stručnom kadru i ima se čime ponositi: od infrastrukture do dobre gledanosti. Prošlogodišnje natjecanje HNK Tomislav završio je na 7. mjestu. Ovogodišnji cilj je biti bolji nego prošle godine. Također, treba istaknuti omladinski pogon koji uvijek niže zapažene uspjehe. Nakon završetka terena s umjetnom travom, uređen je i prostor ispod tribina. Izgrađene su sobe u sklopu stadiona za naše igrače koji dolaze izvana. Završetkom krovne konstrukcije, što je planirano do 15. 8. 2023. godine, ostaje zamjena sjedalica.

Zbog toga klub treba tebe, da sudjelovanjem u završetku tribine ostvari homogenu vezu kluba i navijača, da naši navijači budu dio kluba, da znaju da su i oni dio svakog uspjeha.

Zbog svega navedenoga, za bolju budućnost – PRIKLJUČI SE!

Kako postati donator?

Donirati možete na više načina.

– putem transakcijskog,
– deviznog računa ili
– osobno u prostorijama kluba popunjavanjem jednog obrasca.

Ime svakog donatora bit će javno objavljeno na web stranici i svatko će moći uvijek putem web stranice vidjeti svoj udio u donacijama.

Za uplate iz BiH:

Banka: UniCredit Bank
Broj računa: 338 230 226 3099 682

Za uplate iz inozemstva:

Banka: UniCredit Bank
IBAN: BA39 3382 3048 6338 6345
SWIFT: UNCRBA22

 

 

HNK Tomislav/Tomislavcity

Objava HNK Tomislav uređuje tribinu: “Kupi sjedalicu” – sudjeluj i ti u izgradnji stadiona pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?