Kočerin i Knešpolje izdominirali, Dužice i Biograci upisali remi

Link na izvornu vijest

Peta večer Malonogometne lige mjesnih zajednica Šriokog Brijega započela je trijumfom Kočerina protiv Oklaja. Kočerin je u okršaju pobijedio Oklaje s rezultatom 7:2.

Zgoditke za Oklaje postigli su Marko Zovko i Josip Ivanković, dok su za Kočerin zgoditke postigli Mario Mikulić, Toni Banožić, Luka Mikulić s dva pogotka, Filip Sabljić, Marko Kvesić i Ante Kvesić.























 

U drugoj utakmici pete večeri malonogometnog turnira, Knešpolje je dominiralo sa 7 zgoditaka protiv Briga i njihova 3 pogotka.

Za Brig su zgoditke postigli Ivan Marušić i Mate Šušak s dva zgoditka. Za Knešpolje su zabijali Juna Manuel Varea s dva, David Barbarić s čak tri i Pero Barbarić s dva pogotka.

Posljednja utakmica večeri između Dužica i Biograca završila je remijem 3:3.
Zgoditke za Dužice postigli su Frane Čolak i Mate Čolak s dva pogotka, a za Biograce golove su zabili Mario Ćorić, Žarko Marušić i Robert Ćuze.

Petak, 7. srpnja:

  • 1. utakmica – 20:00 Oklaji – Kočerin 2:7
  • 2. utakmica – 21:00 Brig – Knešpolje 3:7
  • 3. utakmica – 22:00 Dužice – Biograci 3:3
Iduće utakmice odigrat će se u sljedećim terminima:
Ponedjeljak, 10. srpnja:
  • 1. utakmica – 20:00 Dobrič Provo Grabova Draga – Ljubotići
  • 2. utakmica – 21:00 Privalj – Ciglana Gradac
  • 3. utakmica – 22:00 Dobrkovići – Trn
(www.jabuka.tv)
Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?