SHARON STONE: ZBOG SCENE U ‘SIROVIM STRASTIMA’ IZGUBILA SAM STARATELJSTVO NAD SINOM

Link na izvornu vijest

  • Izgubila sam starateljstvo nad svojim djetetom. Sudija je pitao moje dijete, mog malenog, sićušnog dječaka: ‘Znaš li da tvoja majka snima filmove o seksu?’. To je bilo zlostavljanje od strane sistema i propitkivanje o tome kakva sam majka zbog uloge u filmu – ispričala je glumica.

“Ljudi se sada pojavljuju potpuno bez odjeće na običnoj televiziji. Vidjeli ste možda manje od pola sekunde moje potencijalne golotinje, a ja sam zbog toga izgubila starateljstvo nad svojim djetetom”, dodala je 65-godišnjakinja.

Stone se udala za istraživačkog novinara Phila Bronsteina 1998. Par je 2000. usvojio sina Roana, koji danas ima 22 godine. Međutim, Bronstein je 2003. podnio zahtjev za razvod, a Stone je zatražila puno starateljstvo, koje joj je 2004. bilo odbijeno zbog filma.

  • To je također okončalo sve moje spojeve. Mislim da muškarci nisu željeli izlaziti sa ženom o kojoj su drugi muškarci tako razmišljali. I to je također promašaj muške stvarnosti. Jedva sam to prihvatila – dodala je Sharon.
Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?