Završen prvi Čerin 3X3 futsal turnir

Link na izvornu vijest

Sinoć je završen prvi Čerin 3×3 futsal turnir, slobodno možemo reći da je to uistinu bio spektakl kako su ga mjesec dana organizatori iz udruge “Naš Čerin” i najavljivali.

“U priču smo krenuli sasvim spontano, nas 5-6 iz udruge EAEU „Naš Čerin“, a onda su nam se još pridružila i tri momka koji su željeli pomoći. Mjesec dana smo marljivo radili, svatko svoj dio posla, a vjerujte da nije bilo nimalo lako (kao što će vam reći bilo tko od organizatora sličnih i većih turnira). Neke stvari su nam se, ajmo to tako reći, pozitivno otele kontroli. Ljudi su zvali sa svih strana, a naša čerinska omladina je spremno dala ruke i nikada to nećemo zaboraviti. Nama je cilj bila dobra zabava, dobar nogomet, dječja graja na igralištu da nas podsjete na stare dane kada se igralo od jutra do sutra, dobro jelo i piće te druženje. Mislimo da smo sve to postigli, ponajprije vama dragi posjetitelji kojima se od srca zahvaljujemo.

Ovo nam je prvi turnir kojega smo organizirali, bilo je nekih propusta (vjerujte ništa namjerno) i tko se god našao oštećenim mi mu se ispričavamo. Maksimalno smo se potrudili i od ogromne većine smo dobili čistu desetku za organizaciju.

Turnir su nam najavile mnoge poznate ličnosti, pogotovo one sportske, iz Hercegovine i Hrvatske pa nam je iznimno drago što je ime mjesta „Čerin“ prešlo preko usta Luke Vuškovića, Martina Elića, Zvone Kožulja, Marina Čilića, Damira Belje, Mate Bulića i ostalih. Hvala vam do neba..” – poručili su organizatori.

Nogometni dio priče:

Tri dana puna lijepih poteza, uzbuđenja, uživanja u „haklanju na male branke“, oni malo sportski nesretniji i nespretniji svoj put su završili u prve dvije večeri, dok su u finalnu večer ušle veoma dobre ekipe. Nogometno znanje, najčvršće živce i najveću borbenost pokazala je mostarska ekipa „Zlikovci“ koja je sasvim zasluženo uzela naš turnir i kući otišla s trofejom pobjednika.

Drugo mjesto zauzela je broćanska ekipa „Autopraonica Marko“ (Dragićina), koju je u jednoj utakmici pojačao i gost finalne večeri Romano Obilinović – Amigo. Momci su igrali dobar nogomet i čestitke na drugom mjestu.

Treće mjesto osvojila je još jedna broćanska ekipa „Basement Pub“ (Čitluk) kojoj također čestitamo na uspjehu.

Najbolji igrač turnira je Anel Zećo iz pobjedničke ekipe.

Pobjednik turnira u raspucavanju je bio Darko Stojić Šakić iz Dragićine (koji je inače igrao i u ekipi koja je završila druga), jedan od najboljih igrača malog nogometa u Brotnju, a i šire. U finalu je svladao našeg Tomu Prusinu, koji je do finala penala suvereno došao igrajući protiv starijih od sebe.

Posjetiteljski dio priče:

Očekivali smo dobar odaziv, ali WOW. Narode hvala vam milijun puta, što ste došli i podržali ovu jednu pozitivnu priču. Podržali ste nas u ogromnom broju. Vjerujemo da ste uživali, da su neki „omastili brk“ i imali sreće na tomboli pa im se dolazak i time isplatio. Netko je imao dobro, dobro sreće pa je pokupio dva dresa (Da, Zoka – mislimo na tebe), nekome nagrade nisu bile toliko bitne pa je kupovao tombolu da podrži i humanitarni dio priče o kojemu ćemo vas još izvijestiti. DOĐITE – DOĆEMO – NEMOJTE GLEDAT ‘KO JE ZADNJI BIO

Operativni dio:

Hvala svima koji su nam pomogli u organizaciji turnira, od stolova, komore, razglasa, rasvjete, pića, hrane, fotografije, sudaca, svih popratnih sadržaja. Hvala od srca svim sponzorima i onima koji su dali za tombolu – bez Vas dame i gospodo ovoga turnira vrlo vjerojatno ne bi ni bilo. Čerin slobodno smatrajte i svojim domom uvijek. Hvala Mamiću i Anti na pripremi hrane, na brzini pripreme hrane. Vjerujemo da ste čuli komentare, svatko je imao samo riječi hvale, mnogi su govorili da nikada nisu na turnirima jeli tako dobru hranu. Svaka vam čast još jednom, maestralno i ravno masterchefovim!

I na kraju

Volonteri:

Što reći za vas? Tri dana i sve dane prije toga ste svi bili tu za sve, radili bez prigovora, radili s osmijehom, veseljem, užitkom. Mnogi ste se i sami javili pomoći od prvog dana kad ste čuli da će biti turnir. Rad i usluga za svaku pohvalu, čista desetka i vama (nama) najviše hvala. Bez vas ovo ništa ne bi ispalo ovako dobro. Hvala vam što ste stavili na raspolaganje selu, udrugi, turniru, vjerujemo da možda nije bilo lako u momentima, ali ste i to prešutjeli. Mi vam to nećemo nikada zaboraviti, a mi naše projekte i druženja nastavljamo uskoro. Od cura što su prodavale tombolu, konobara, vas u i oko šanka, vas u i oko Mamićeve kuhinje na otvorenom, vas za zapisničkim stolom, vas djeco i mrvu stariji (tzv. pubertetlije) što ste pomagali čistiti, slagati i donositi lopte iz Boškinog, Bubalovog i Bracinog – SVAKA VAM ČAST, VI STE TURNIR!

Hvala dragom Bogu što nam je dao zdravlja da sve ovo organiziramo i lijepo vrijeme koje nas je pratilo sva tri dana turnira.

VIDIMO SE OPET! – poručili su iz Udruge „Naš Čerin“ i Mjesne zajednice Čerin.

Fotografije možete pogledati na OVOM LINKU

The post Završen prvi Čerin 3X3 futsal turnir appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?