Pronađeno tijelo njemačkog biznismena; bilo je raskomadan i sakriven u zamrzivaču na Tajlandu

Link na izvornu vijest

Žena koja je upoznala Macka neposredno prije njegovo nestanka navodno je uhićena. Mack je, naime, živio na Tajlandu i radi kao broker, a navodno je prije smrti želio sklopiti unosan posao – kupnju vile i boksačke dvorane. Cijena obje nekretnine, prema pisanju tajlandskih medija, iznosi 18,2 milijuna eura.

Posljednje snimke prije nestanka poduzetnika – prikazuju njegov sastanak s javnosti nepoznatom ženom koju je, prema pisanju tajlandskih medija, policija i uhitila. Sigurnosne kamere bara snimile su dolazak, njihovo upoznavanje pa Mackov odlazak u sivom Mercedesu. Nakon toga nitko ga više nije vidio.

Mackova partnerica primila je još dvije SMS poruke od njega tijekom sastanka, ali od tada – ni glasa. Njegov Mercedes pronađen je četiri dana kasnije, pažljivo očišćen. Osim toga, s njegovog računa je u inozemstvo prebačeno oko 52.000 eura. Policija je pronašla muško tijelo u zamrzivaču kuće. Bild doznaje da je riječ upravo o nestalom Macku.

Prema The Pattaya News, dužnosnici su u utorak ujutro (po lokalnom vremenu) potvrdili: to je Hans-Peter Mack.

Prema online platformi Thailand Daily News, zamrzivač s tijelom otkriven je u kući na nizu u selu u pokrajini Chon Buri. Prema izvještaju tajlandskog portala na njemačkom jeziku “Der Farang”, kuća je navodno pripadala Mackovom prijatelju.

Prema izvješćima, njemački biznismen je mučen, a zatim raskomadan! Za njemačkim državljaninom raspisana je tjeralica.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?