ARSENAL PREKO CITYJA DO PRVOG TROFEJA U SEZONI

Link na izvornu vijest

U 77. minutu City je došao u vođstvo zahvaljujući svojim rezervistima. Foden je fantastično „okrenuo“ Partija na svojoj polovini i pokrenuo opasnu akciju.

Odbrana Arsenala je pukla, u nastavku je De Bruyne proigrao mladog Palmera, a ovaj je prefinjenim udarcem sa 15 metara matirao Ramsdalea i pogodio za 1:0.

Twitter

Ipak, sudijska nadoknada trajala je čak 13 minuta, Arsenal je počeo da pritiska negdje od osmog, a Trosar je pogodio mrežu u 112. minutu za 1:1 i penale.

Pogledajte video OVDJE.

Penal serija:

0:1, Arsenal. Edegor precizan.

0:1. Promašio je De Brujne! Pogodio je prečku.

0:2. Trosar siguran!

1:2. Bernardo Silva je precizan.

1:3. Saka bez problema. Gol.

1:3. Griješi Rodri! Ramsdale brani udarac.

1:4. Gol je postigao Vijeira.

U prvom kolu Premijer lige, City u petak gostuje Barnliju, dok Arsenal u subotu dočekuje Notingem Forest.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?