Ivo Zorica slavodobitnik je 308. Sinjske alke

Link na izvornu vijest

Nakon pripetavanja, Ivo Zorica s osvojenih devet punata slavodobitnik je 308. Sinjske alke

Tino Radanović i Ivo Zorica ušli su u pripetavanje sa po šest punata. Radanović je u pripetavanju pogodio “u jedan”, a Zorica “u sridu”, javlja Večernji list.

Slavodobitnik Ivo Zorica rođen je 1983. godine. Bez današnjeg imao je najviše trofeja: jedan slavodobitnički plamenac, četiri Čoje i pet pobjeda na Bari. Ekonomski je tehničar zaposlen u sinjskoj poslovnici PBZ. Oženjen, otac sina i kćeri. Iz poznate je alkarske obitelji Zorica iz Hrvaca. Kao alkar debitirao je 2000. godine, a alkar-kopljanik je od 2002. Bio je i zamjenik alaj-čauša. Jaše na konju Dream, vlasništvu obiteljskog Konjičkog kluba Vreba iz Hrvaca. Momak mu je Miljenko Lovrić.

The post Ivo Zorica slavodobitnik je 308. Sinjske alke first appeared on ABCportal.info.

Objava Ivo Zorica slavodobitnik je 308. Sinjske alke pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?