Tomislavgradski gimnazijalci proslavili 10. obljetnicu mature (foto/video)

Link na izvornu vijest

Postoje tako neke generacije…posebne i drugačije…kad znaš da ništa nije bilo uzalud…kad te vole samo zato što si takav kakav jesi…bez ikakve računice…ekipa bila mi je čast biti vaša razrednica, napisala je prof. Franka Tomas nakon sinoćnje proslave desete obljetnice mature još jedne generacije tomislavgradskih maturanata.

U njoj, ali i ostalim profesorima i razrednicima (Božana Tabak, Kata Krajina i Slobodan Radoš) učenici su imali oslonac i zaštitu, a vjerujemo i stekli potrebno znanje koje su nastavili kroz život nadograđivati.

Maturanti su se jučer posebno prisjetili svoga kolege Tomislava Skočibušića koji je tragično stradao prije šest godina. Posjetili su njegov grob gdje su se pomolili, upalili svijeće i položili svijeće.

Nakon prozivke u školskim klupama, proslavi i zajedničkome druženju, koje je upriličeno u Hotelu Tomislav, odazvalo se oko 60 slavljenika 10. obljetnice mature.

Tomislavcity

Foto: Matea Stanić/Tomislavcity










Objava Tomislavgradski gimnazijalci proslavili 10. obljetnicu mature (foto/video) pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?