FOTO: Večer Brljičana i prijatelja

FOTO: Večer Brljičana i prijatelja

Link na izvornu vijest

FOTO: Večer Brljičana i prijatelja

Ovu subotu, nakon trogodišnje pauze Zavičajna udruga Brljica je organizirala tradicionalno okupljanje Brljičana i prijatelja Brljice. Sve je započelo polaganjem vijenca na spomenik žrtvama Drugog svjetskog rata i poraća te sv. misom koju je predvodio fra Ivan Boras.

Ova zavičajna večer, okupila je Brljičane sa svih strana svijeta, sa svih kontinenata i iz različitih kultura, ali sa zajedničkom poveznicom – mjestom koje zovu domom, a  to su zajedništvo proslavili te večeri uz dobro vino i veselo ozračje, veseleći se novom okupljanju i ponovnom susretu s ljudima s kojima su rasli.

Iz Zavičajne Udruge ističu kako su ponosni na članstvo, na ljude koji su pomogli u zahtjevnoj organizaciji i na odnos prema Udruzi. Isto tako, naglasili je da iz godine u godinu sve više mladih dolazi na druženje u Brljicu – druga, a sve više i treća generacija iseljenih Brljičana.

Oživiti, osnažiti i održati vezu sa zavičajem jedan je od osnovnih programskih zadataka Udruge, stoga poručuju “Vidimo se, ako Bog da, i dogodine, u još ljepšem okružju i većem društvu”.

 

Objava FOTO: Večer Brljičana i prijatelja pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?