ŠIROKI BRIJEG SVLADAO TUZLU

ŠIROKI BRIJEG SVLADAO TUZLU

Link na izvornu vijest

ŠIROKI BRIJEG SVLADAO TUZLU

Gstima su pripale uvodne minute dvoboja. Tuzlaci su visokim presingom stvarali puno problema domaćima, a u tom razdoblju igre imali su i stopostotnu šansu kada je Mirzad Mehanović iz neposredne blizine šutirao, a vratar Širokog Brijega Tomislav Adolf Tomić instinktivnom je reakcijom spasio siguran gol.

Do sredine poluvremena Širokobriježani su uspostavili ravnotežu na terenu, a do vodstva su došli u 33. minuti.

Nakon prekida, u gužvi pred golom Tuzle najbolje se snašao Božo Musa i pogodio za 1:0 što je bio rezultat s kojim se otišlo na odmor.

U nastavku ni jedni ni drugi nisu previše pokazali. Široki je u 55. minuti pogodio vratnicu nakon udarca iz kuta, a na drugoj strani Tuzlaci nikako nisu uspijevali pronaći završni pas koji bi ih doveo u priliku za izjednačenja.

Najbliži pogotku gosti su bili u 88. minuti kada je Irfan Hadžić sa šest metara gađao malo iznad domaćeg gola.

Utakmica je tako završila pobjedom Širokog Brijega 1:0.

Na vrhu ljestvice Široki Brijeg i Igman imaju maksimalnih šest bodova iz dva odigrana susreta, Tuzla je peta s 3 boda također iz dva susreta. Borac, Posušje i Zvijezda za sada su bez bodova, kao i Zrinjski, koji je zbog europskih obveza sva tri svoja susreta odgodio.

U sljedećem kolu Široki Brijeg gostuje kod Veleža, a Tuzla City ugošćuje Sarajevo.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?