Pepco prvu trgovinu u BiH otvara 14. rujna, evo gdje se još otvaraju trgovine

Pepco prvu trgovinu u BiH otvara 14. rujna, evo gdje se još otvaraju trgovine

Link na izvornu vijest

Pepco prvu trgovinu u BiH otvara 14. rujna, evo gdje se još otvaraju trgovine

Kompanija radi i na otvaranju prodavnice TC Plaza u Mostaru, ali bi maloprodajni objekti mogli biti otvoreni i u Banja Luci, Brčkom, Istočnom Sarajevu i Gradišci.

Više od devet mjeseci nakon što je najavio svoj ulazak na tržište Bosne i Hercegovine, poljski lanac za prodaju odjeće i kućanskih potrepština otvorit će trgovinu u West Gate Retail parku na zapadnom ulazu u Sarajevo. 

Otvorenje trgovine zakazano je za 14. rujna.

Također, kompanija radi i na otvaranju prodavnice TC Plaza u Mostaru, ali i nekoliko drugih lokacija u zemlji. 

Sudeći prema nedavno objavljenim oglasima o otvaranju radnih mjesta u kojima  traži više radnika, maloprodajni objekti mogli bi biti otvoreni i u Banja Luci, Brčkom, Istočnom Sarajevu i Gradišci, piše Indikator.

Kako je ranije objavljeno, Bosna i Hercegovina je 19. tržište za Pepco brend. Ovaj lanac ima više desetina tisuća radnika, u više od 3.000 trgovina na starom kontitentu i slovi kao najbrže rastući europski brend.

Inače, nakon što je prije dva tjedna objavljena vijest o likvidaciji Steinhoff Internationala, većinskog vlasnika ovog popularnog lanca odjećom i kućanskim potrepštinama, o svemu se službeno oglasila i Pepco grupacija.

– Radi izbjegavanja sumnje, želimo vas obavijestiti da to neće utjecati na Grupu Pepco N.V. (Pepco), koja je već nekoliko godina odvojena od Steinhoffa. Pepco posluje kao samostalna, uspješna tvrtka, s vlastitim financiranjem i snažnim bilansom, poručili su, te dodali kako se investiranje u BiH odvija prema planu. 

Objava Pepco prvu trgovinu u BiH otvara 14. rujna, evo gdje se još otvaraju trgovine pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?