U Mađarskoj nestao nogometaš Gorice. Policija moli građane za pomoć

U Mađarskoj nestao nogometaš Gorice. Policija moli građane za pomoć

Link na izvornu vijest

U Mađarskoj nestao nogometaš Gorice. Policija moli građane za pomoć

U ponedjeljak, 21. kolovoza, nestao je nogometaš goričkog prvoligaša Hameed Abdulah Talal! Podsjećamo, Hameed je prije desetak dana stavio potpis na ugovor s HNK Goricom. U subotu, 19. kolovoza otišao je iz Hrvatske u Budimpeštu, kako bi iz svog stana donio potrebnu dokumentaciju za registraciju u svom novom klubu te preselio stvari u novi dom u Velikoj Gorici.

Zadnji kontakt je imao sa svojim agentom u jutarnjim satima ovog ponedjeljka, pri čemu mu je rekao kako ‘upravo pakira stvari i kreće u Veliku Goricu kako bi stigao na popodnevni trening u klub’. I od tada mu se gubi svaki trag. 

Nestanak je prijavljen mađarskoj policiji, a obitelj i HNK Gorica mole sve, ako su u ponedjeljak ili danas imali priliku sresti nogometaša, da se jave s informacijama u najbližu policijsku postaju ili klub. Igrač vozi bijeli Porsche Taycan švedskih registarskih oznaka.

Objava U Mađarskoj nestao nogometaš Gorice. Policija moli građane za pomoć pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?