Velike promjene u Veležu: Rođeni nakon trenera ostali i bez sportskog direktora

Link na izvornu vijest

Nakon što je jučer Nedim Jusufbegović razriješen dužnosti trenera Veleža, mostarski klub danas je ostao i bez dosadašnjeg sportskog direktora Sanjina Alagića.

“S obzirom na trenutno stanje u našem klubu, uvidjeli smo i složili se da je u ovom trenutku potrebna i promjena na funkciji direktora, te smo sa gospodinom Alagićem postigli dogovor o sporazumnom raskidu ugovora”, poručuju iz mostarskog prvoligaša.

Sanjin Alagić je mjesto sportskog direktora Veleža preuzeo krajem novembra prošle godine, a sada nakon nepunih devet mjeseci odlazi s ove pozicije.

Za sada nije jasno zbog čega se Alagić odlučio na ovaj potez.

Nakon tri odigrana kola u novoj sezoni Premijer lige BiH Velež je na učinku od jedne pobjede i dva remija.

Rođeni u narednom kolu gostuju ekipi Sarajeva, a u tom meču bi ih s klupe trebao predvoditi pomoćnik Samir Merzić. Taj se susret igra u ponedjeljak, 28. augusta od 21 sat.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?