MAŠALLAH! ČETVRTO UNUČE HADŽI NANE FATE OVE GODINE DIPLOMIRALO: NEMA VEĆE NAGRADE OD ALLAHA..

MAŠALLAH! ČETVRTO UNUČE HADŽI NANE FATE OVE GODINE DIPLOMIRALO: NEMA VEĆE NAGRADE OD ALLAHA..

Link na izvornu vijest

Azra je unuka naše bosanske heroine nane Fate Orlović, pa tako svečanost odbrane diplomskog rada ove studentice nije mogla da prođe bez njene nane Fate. Ništa je nije moglo spriječiti da dođe. Ni put od Konjević Polja do Tuzle, ali ni godine, kada joj još jedno unuče završava fakultet.

Fata kaže kako nema veće nagrade od Allaha nego da joj djecu okrene na pravi put, da budu vrijedni i da završe školu, a tu sreću i nagradu hadži Fata je doživjeva već četvrti put ove godine.

A troje, opet, ove godine, kreće na fakultet.

Azra će, obzirom na rezultate koje je postigla tokom dodiplomskog studija, sasvim izvjesno, nastaviti dalje obrazovanje.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?