Evo kada nam slijedi osvježenje

Evo kada nam slijedi osvježenje

Link na izvornu vijest

I danas tropski dan. Pretežno sunčano do sunčano uz dnevni razvoj naoblake, koja će lokalno na sjeveru uvjetovati prolaznu kišu.

Sutra sparnije i vjetrovitije. Tijekom prvog dijela dana promjenjivo i uglavnom sunčano uz dulja razdoblja naoblake. U nastavku dana, porast naoblake. Na večer ili u noči na ponedjeljak početak oborina.

Padat će kiša, intenzivna kiša ili pljuskovi praćeni električnim pražnjenjem, lokalno je moguća i tuča.

Osjetno svježije u utorak. Pretežno oblačno uz kišu ili pljuskove praćene grmljavinom i uz kraće sunčane intervale i sunčana razdoblja.

Danas najviša dnevna temperatura zraka od 30°C do 37°C, u Grudama do 35°C.

Minimalna temperatura zraka sutra od 15°C do 24°C, u Grudama od 20°C, dok će se maksimalna dnevna temperatura zraka kretati od 28°C do 35°C, u Grudama do 33°C.

Najniža temperatura zraka u utorak bit će od 9°C do 21°C, u Grudama od 18°C, dok će najviša dnevna temperatura zraka biti između 18°C na krajnjem sjeveru i sjeverozapadu do 26°C na jugu, u Grudama do 24°C.

Vjetar: Danas, slab do umjeren, na nalete pojačan, a u pojasu Dinarida na udare i jak južnih smjerova. Početkom idućeg tjedna, vjetar u jačanju. Umjereno do umjereno jako, na udare jako do olujnu jugo. U utorak, nastavak juga, kada se očekuju jaki, a pojasu Dinarida i žestoki udari.

Biometeorološka prognoza: Danas izbjegavajte dulji boravak na otvorenom, kao i aktivnosti na polju uslijed još jednog u nizu tropskog dana. Idućih dana, uslijed osjetnog pada temperature zraka koje će iznositi i do 12°C u utorak uspoređujući s prethodnim razdobljem, oborinama koje će biti intenzivne, žestokim udarima vjetra, kao i zbog sparine, biometeorološka slika bit će nepovoljna.

Objava Evo kada nam slijedi osvježenje pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?