NK Široki Brijeg pobjednik drugoga međunarodnog turnira ‘Kupres 2023’

NK Široki Brijeg pobjednik drugoga međunarodnog turnira ‘Kupres 2023’

Link na izvornu vijest

U organizaciji HNK Kupres 97, na gradskom stadionu u Kupresu u subotu je održan drugi međunarodni turnir “KUPRES 2023”, na kojem su nastupala djeca do 11 godina i mlađi.

Na turniru je sudjelovalo 8 ekipa: HNK Kupres 97 – Kupres, NK Široki Brijeg, HNK Tomislav – Tomislavgrad, NK Kamešnica -Livno, HŠK Zrinjski Mostar, HNK Sloga – Uskoplje, NK Šujica i NK Troglav Livno.

Igralo se po sustavu grupe – polufinale – finale, tako da je ukupno odigrano 16 zanimljivih utakmica.

Prvi polufinalni par činile su ekipe NK Široki Brijeg – NK Kamešnica, dok su drugi par bili HŠK Zrinjski Mostar – NK Šujica.

NK Široki Brijeg je u prvoj polufinalnoj utakmici bio bolji od ekipe Kamešnice i sasvim zasluženo prošao u finale gdje ih je čekala ekipa HŠK Zrinjski iz Mostara koja je svladala vršnjake iz Šujice.

Zanimljivo je i napeto bilo na utakmici za 3. mjesto: Šujice i Kamešnice gdje su dečki iz Šujice odnijeli broncu zahvaljujući boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Veliko finale između Širokog Brijega i Zrinjskog Mostar na kraju je ipak pripalo sjajnim momcima iz Širokog Brijega koji su prikazali odličan nogomet i time osvojili ovaj turnir.

Gosti iz Mostara također su pružili odličan nogomet ali im je nedostajalo malo sportske sreće za osvajanje prvog mjesta.

“Ovim putem čestitamo svim ekipama na dolasku i sudjelovanju kao i fer, korektnom te sportskom ponašanju. Iskreno se nadamo kako su se ovim turnirom stekla neka nova prijateljstva i poznanstva, a na nama ostaje da isti organiziramo i naredne godine uz veći broj ekipa kao i trajanje turnira na više dana. Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji turnira i učinili da se svi lijepo i ugodno osjećaju na našem Kupresu”, poručili su organizatori.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?