INFLUENSERICA VIDEOM ODUŠEVILA PRATIOCE: ŠTA U ROVINJU MOŽETE S 10 EURA?

INFLUENSERICA VIDEOM ODUŠEVILA PRATIOCE: ŠTA U ROVINJU MOŽETE S 10 EURA?

Link na izvornu vijest

INFLUENSERICA VIDEOM ODUŠEVILA PRATIOCE: ŠTA U ROVINJU MOŽETE S 10 EURA?

Na snimku koji je prikupio više od milion pregleda vidi se kako Dajana gleda u more, baca kamenčiće, grli stablo i sjedi na klupi zamišljena.

  • Kad me rodbina pita je li skupo u Rovinju – napisala je u opisu.

“Platila parking i to je to”, “Možeš se kupati”, “Nasmija me slatko”, “Možeš se slikati”, “Vrh”, “A svugdje je isto”, “Uživanje u Rovinju nema cijenu”, “Doslovno”, “Realno”, samo su neki od komentara ispod njene objave.

Video pogledajte i OVDJE.

@likedajana Kad me rodbina prvo pita: Je l’ skupo u Rovinju? 🤣 #rovinj #istra #more #plaza #fyp #fy #hrvatska #croatia ♬ original sound – Dajana 👩‍💻

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?