Robot organizuje Family day za uposlenike, mališane iz Centra Vladimir Nazor i svoje vjerne kupce

Robot organizuje Family day za uposlenike, mališane iz Centra Vladimir Nazor i svoje vjerne kupce

Link na izvornu vijest

Lanac domaćih trgovačkih centara Robot, povodom polaska školaraca u novu školsku godinu, organizuje Family day u svom objektu u Rajlovcu u petak 1. septembra u periodu od 12 do 17 sati.

Manifestacija se organizuje za uposlenike Robota i njihove porodice, sve zainteresovane posjetitelje, a posebne nagrade i školski pribor će dobiti djeca iz centra Vladimir Nazor.

Organizacija manifestacije Family day biće obogaćena inovativnim instalacijama i postavkama za fotografisanje za sve vjerne posjetitelje tržnog centra, svih generacija.

Mališani će imati priliku da se druže, igraju i prave nezaboravne fotografije sa Robijem. Pool party sa Robijem, druženje sa maskotama Mickey i Minnie Mouse, ples i druženje s Mačkom, Klaun koji pravi balone za mališane i mnogi drugi sadržaji i nagrade su sigurno dovoljan motiv da dođete u petak u Rajlovac i provedete divan dan sa porodicom.

Generalni slogan “Vaš u leđa vjetar, Robot tržni centar”, opravdavaju i posebne akcijske cijene na ponude iz školskog pribora, namještaja i dječijeg tekstila kreirane samo za vjerne kupce u svih 47 objekata širom Bosne i Hercegovine.

“Naša kompanija svih godina postojanja posluje društveno odgovorno i posebnu pažnju pridajemo socijalno ranjivim kategorijama i svim projektima od društvene važnosti. Naša vizija jeste da stvorimo bolje sutra za sve generacije, a osmijeh i radost mališana je naš najveći uspjeh. Dobro nam došli, čekamo vas sa toplom dobrodošlicom i velikim iznenađenjima”, poručuju iz Robota.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?