<div>" title="
"Robi i prijatelji daruju da naši kupci caruju": Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite automobil
" decoding="async" />

“Robi i prijatelji daruju da naši kupci caruju”: Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite automobil

Link na izvornu vijest

U svim prodajnim objektima bh. lanca tržnih centara Robot, od danas počinje nagradna igra “Robi i prijatelji daruju da naši kupci caruju”, a glavna nagrada je automobil Suzuki Ignis. Bogati nagradni fond, osim glavne nagrade, obuhvata električni romobil i pet poklon bonova od 200 KM.

Nagradna igra trajati će dva mjeseca, od 1. septembra do 31. oktobra, a izvlačenje sretnih dobitnika biti će održano 6. novembra 2023. u upravnoj zgradi Robota u Rajlovcu u 12 sati.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi kupci koji do 31. oktobra u Robot prodajnim objektima kupe najmanje jedan proizvod partnera projekta pri čemu vrijednost računa iznosi 10 KM, a brendovi proizvoda partnera projekta su: Nescafe, Thomy, Maggy, Začin C, Pepsi, Clipsy, Chipsy, Pardon, Gud, Doritos, Pepsi Max, Mirinda, 7UP, Frank kafa i čajevi, Čipi Čips, Tanasić, Max Clean, Hellena, Perex, Saponia, Koestlin, Bambi, Jacobs, Neoplanta, Nutrino Lab, Mondelez, Chipita.

Broj sa računa i lični podaci se šalju putem aplikacije na stranici www.robot.ba.

“Robot uspješno posluje više od 27 godina širom Bosne i Hercegovine, trenutno imamo 47 najmodernije opremljenih poslovnica sa bogatim asortimanom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda i bijele tehnike, a kupci su nas prepoznali kao lidera u trgovinskom sektoru. Stoga, želimo da nagradimo lojalnost naših vjernih kupaca bogatim nagradama i poklon bonovima i svaku kupovinu u našim poslovnicama učinimo avanturom. Čekamo vas sa velikim sniženjima u svim našim objektima, dođite da kupujete po najpovoljnijim cijenama i da se osvojite vrijedne nagrade”, poručili su iz TC-a Robot.

“Vaš u leđa vjetar, Robot tržni centar”

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?