Tomislavgrad: Župne obavijesti – u petak Mala Gospa

Tomislavgrad: Župne obavijesti – u petak Mala Gospa

Link na izvornu vijest

Sljedeća nedjelja je dvadeset i treća nedjelja kroz godinu, i raspored svetih misa je uobičajen.

Blagdan Rođenja BDM (Mala Gospa) je u petak. Svete mise u našoj župi su: Tomislavgrad u 7:30, 10:30 i 18:00; na filijalama u 9 sati.

U utorak započinje trodnevnica Maloj Gospi u Bukovici. Sveta misa i pobožnost su u 18 sati. Na samu Malu Gospu u Bukovici misa je u 11 sati.

Sveta misa i zaziv Duha Svetoga za početak školske godine je:

  • za srednjoškolce u utorak, u 12 sati;
  • za osnovnoškolce u srijedu u 12 sati.

Pozivamo sve djelatnike škola, učenike i njihove roditelje da dođu i da se zajednički pomolimo za početak školske godine.

Sutra primamo svete mise za pokojne za listopad, studeni i prosinac. Mise će se primati od 8 sati u dvorani ispod Franjevačkog muzeja. Prve godišnjice Vaših pokojnih su  unaprijed upisane. Napominjemo da je Biskupska konferencija BiH donijela odluku da od 1. rujna naknada za svetu misu iznosi 30 KM.

U četvrtak je redovito klanjanje.

Kovač bus organizira hodočašće u Vepric-Makarska u četvrtak, na uočnicu blagdana Male Gospe. Polazak je u 14 sati ispred hotela Tomislav.

Ćićko commerce ogranizira prijevoz putnika u:

  • Ramu na Malu Gospu; polazak je u 7:30 iz Crvenice i 8:00 s kolodvora.
  • Međugorje za misu na Križevcu, u nedjelju 10. 9; polazak je u 7:00 s kolodvora, preko Mokronoga, Letke, prema Crvenicama.

Ženidbeni navještaj:

Nikola Čičak iz Kupresa, sin Damira i Gordane r. Kuna, i Josipa Jurič iz Podgaja, kći Tomislava i Vesne r. Žilić.

Župni listić prelistajte na linku ispod:

ŽUPNI LISTIĆ

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?