Koliko se Zelenski promijenio nakon rata u Ukrajini, najviše govori snimak iz 2018.

Koliko se Zelenski promijenio nakon rata u Ukrajini, najviše govori snimak iz 2018.

Link na izvornu vijest

Politički konsultant Jason Jay Smart, koji je radio u kampanjama s vladama u SAD-u, Evropi, Aziji i Latinskoj Americi, objavio je video na društvenim mrežama kako predsjednika Ukrajine Volodimira Zelenskog pitaju 2018. godine, gdje se vidi za pet godina.

Na videu možemo vidjeti značajnu razliku u izgledu predsjednika Ukrajine, prvenstveno u fizičkom smislu, gdje Zelenski ima manju tjelesnu kilažu (masu), dosta “svježije” izgleda, nema toliko bora, te ima skraćenu bradu.

U ovom videu Smart potencira sve ono što se u kratkom vremenskom periodu desilo Zelenskom, kako ga je agresija na njegovu zemlju, prije svega promijenila, ali ga i dovela na vrh svjetske agende.

Sigurno ni sam Volodimir u tom trenutku nije mogao pretpostaviti šta će se sve izdešavati nakon ovog intervjua i da će njegova domovina dospjeti u fokus svjetske pažnje. Nije mogao znati da će biti na raznim sastancima sa liderima najmoćnijih zemalja svijeta i da će mu pljeskati i davati mu podršku gdje god se pojavio.

Jasno je da je rat koji Rusija vodi protiv Ukrajine već više od godinu i pol ostavio neizbrisiv trag na licima svih Ukrajinaca, ali upravo su ukrajinski, ali i mediji širom planete skrenuli pažnju na to kako se promijenio Zelenski koji je nevjerovatno ostario tokom agresije na njegovu zemlju.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?