Ljubo Grizelj: U Grudama vlada pozitivna klima za ulaganja i razvoj

Ljubo Grizelj: U Grudama vlada pozitivna klima za ulaganja i razvoj

Link na izvornu vijest

Općina Grude, iako po broju stanovnika jedna od manjih u BiH, danas je jedan od lidera u gospodarskom napretku.

Pozitivan je primjer koji pokazuje kako sinergija općinske administracije i gospodarstvenika može dovesti do napretka.

Načelnik Gruda Ljubo Grizelj u razgovoru za RTV HB osvrnuo se na tri dosadašnja mandata na čelu ove prosperitetne općine u Zapadnoj Hercegovini.

Kao najveće postignuće svih aktera u Grudama vidi stvaranje pozitivne klime za ulaganja i razvoj.

Od preuzimanja mog mandata do danas je to kontinuirana politika. Ne možete promatrati uspješnost ili rad načelnika i jedne zajednice kroz jedno kratko razdoblje. To su projekti strateške naravi koji se odvijaju u duljem vremenu, kazao je Grizelj dodavši kako bez dobre cestovne infrastrukture, općina se ne može razvijati.

Grudsko gospodarstvo je na zavidnoj razini što potvrđuju i brojke.

U Grudama se najviše novostvorene vrijednosti proizvede u toku jedne godine po zaposlenom radniku, to je na razini 40.000 eura. Naš prihod od poreza na dohodak gotovo je dosegao decentralizirane prihode od PDV-a, istaknuo je načelnik Gruda.

Više pogledajte u prilogu RTV HB.

Objava Ljubo Grizelj: U Grudama vlada pozitivna klima za ulaganja i razvoj pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?