Novi apsurd u Premijer ligi BiH: Odgođena već odgođena utakmica Širokog i Borca

Novi apsurd u Premijer ligi BiH: Odgođena već odgođena utakmica Širokog i Borca

Link na izvornu vijest

Nadležni organi Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine zakazali su termine ranije odgođenih utakmica Premijer lige BiH, a tom prilikom došlo je i do novih apsurdnih odluka.

Naime, Savez je ranije donio odluku da se odgođene utakmice 1. kola između Širokog Brijega i Borca te Zrinjskog i Posušja igraju u narednu srijedu, a dvoboj Željezničara i Igmana 30. kolovoza.

I dok je dvoboj na Grbavici odigran prema planu te će Zrinjski i Posušje igrati u srijedu, utakmica Širokog Brijega i Borca je iz nepoznatih razloga pomjerena tek za 27. rujan.

Također, Savez je ranije donio odluku da zaostale utakmice 2. kola budu odigrane 20. rujna (Sloga – Željezničar) i 27. rujna (Borac – Sarajevo te Tuzla City – Zrinjski).

Ponovo će dvije utakmice, one u Doboju i Tuzli, biti odigrane prema planu, dok će se dvoboj Borca i Sarajeva igrati tek 18. listopada jer je sada naravno novom promjenom popunjen termin Borca za prvobitno planirani 27. rujan.

Odgođena utakmica trećeg kola između Zrinjskog i Veleža odigrat će prema planu, odnosno 18. listopada.

Zrinjski je zbog viroze odgodio i utakmicu šestog kola protiv Širokog Brijega, a on će se odigrati 22. studenog.

Rasporedi odgođenih utakmica:

1. kolo

Zrinjski – Posušje / 13. rujna

Široki Brijeg – Borac / 27. rujna

2. kolo

Sloga – Željezničar / 20. rujna

Borac – Sarajevo / 18. listopada

Tuzla City – Zrinjski / 27. rujna

3. kolo

Zrinjski – Velež / 18. listopada

6. kolo

Zrinjski – Široki Brijeg / 22. listopada

The post Novi apsurd u Premijer ligi BiH: Odgođena već odgođena utakmica Širokog i Borca first appeared on ABCportal.info.

Objava Novi apsurd u Premijer ligi BiH: Odgođena već odgođena utakmica Širokog i Borca pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?