Tragedija potresla Split, poginula mlada rukometašica: ‘Ugasilo se srce našeg borca‘

Tragedija potresla Split, poginula mlada rukometašica: ‘Ugasilo se srce našeg borca‘

Link na izvornu vijest

Strašne vijesti stižu iz Splita. Hrvatska 18-godišnja rukometašica Maja Zorica, koja je nastupala za ŽARK Split, preminula je u subotu poslijepodne od posljedica prometne nesreće koju je izazvao pijan vozač.

Maja se u petak s dvije prijateljice vraćala kući, a onda je u blizini Dicma na njih naletio 44-godišnji vozač koji je bio u alkoholiziranom stanju. Izgubio je kontrolu nad vozilom i prešao u drugu traku gdje se sudario s njima.

Maja je prevezena u bolnicu s teškim ozljedama, a usprkos naporima liječnika nije joj bilo spasa. Uz nju su u bolnicu dovezene i maloljetnica i 25-godišnjakinja koje su s teškim ozljedama i dalje u bolnici.

Hrvatski rukometni savez se oprostio od preminule rukometašice, a utakmica koju je ŽARK Split trebao igrati u subotu protiv Zrinskog u Solinu je odgođena.

“Ako nas tužne jutrom probude… S tugom u srcima i nevjericom, primili smo vijest o tragičnoj smrti naše rukometašice Maje Zorice, igračice ŽARK Splita. U mislima i molitvama smo s obitelji, suigračicama, prijateljima iz ŽARK Splita i svima onima u čijim životima ostaje neizbrisiv trag i vječna uspomena na nasmijano lice naše sportašice. Iskrena sućut Hrvatskog rukometnog saveza i cijele rukometne obitelji. Počivala u miru”, poručili su iz Saveza.

Od Maje se oprostio i njen ŽARK Split.

“Tužnim i slomljenim srcem javljamo da nas je naša igračica, Maja Zorica, nakon tragične nesreće napustila u 18. godini života. Ugasilo se srce našeg velikog borca. Suosjećamo s obitelji i šaljemo iskrenu sućut bližnjima. Njezin plemeniti i snažni duh, pun životne radosti i ljubavi, zauvijek će ostati u našim srcima, mislima i molitvama. Anđele naš, počivaj u miru”, poručuju iz Splita.

Maja je igrala na poziciji desnog vanjskog, a nastupala je i za kadetsku reprezentaciju. Rukometnu je karijeru započela u Sinju, a prije godinu dana je stigla u Split.

The post Tragedija potresla Split, poginula mlada rukometašica: ‘Ugasilo se srce našeg borca‘ first appeared on ABCportal.info.

Objava Tragedija potresla Split, poginula mlada rukometašica: ‘Ugasilo se srce našeg borca‘ pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?