Reakcija predsjednika Hercega: Ljudskom razumu neshvatljiv čin, tražim žurnu osudu

Reakcija predsjednika Hercega: Ljudskom razumu neshvatljiv čin, tražim žurnu osudu

Link na izvornu vijest

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, dr. sc. Nevenko Herceg danas je najoštrije osudio nemili čin odbacivanja panoa s fotografijama poginulih pripadnika MUP-a HR HB, istaknuvši kako se ovim činom na ljudskom razumu neshvatljiv način vrijeđa čast i ugled poginulih branitelja te na posebno bolan način otvaraju rane obiteljima poginulih.

Na tomu tragu, predsjednik Herceg danas je od mjerodavnih u MUP-u HNŽ-a zatražio da se žurno poduzmu sve potrebne radnje kako bi se pronašli počinitelji ovoga nedjela i o svemu poduzetomu izvijesti javnost.

Predsjednik Herceg je, također, jučer i danas na ovu temu obavio razgovore s čelnicima udruga proisteklih iz Domovinskoga rata te obećao kako će do kraja ustrajati u rasvjetljavanju ovoga događaja, pronalasku počinitelja i utvrđivanju odgovornosti.

​Odjel za odnose s javnošću
Ureda predsjednika Vlade Hercegovačko-neretvanske županije

The post Reakcija predsjednika Hercega: Ljudskom razumu neshvatljiv čin, tražim žurnu osudu appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?