Dvostruki ubojica otišao na dopust i danas se nije vratio u zenički zatvor

Dvostruki ubojica otišao na dopust i danas se nije vratio u zenički zatvor

Link na izvornu vijest

Aleksa Mican trebao se danas vratiti među zidine zeničkog zatvora, nakon što je dobio dopust, međutim, to se nije dogodilo i sada je dvostruki ubojica u bjekstvu, saznaje portal “Avaza”.

Mican iz Zenice je ubio 2004. godine Senada Lepiricu iz Bugojna i Adema Ćatića, radnike firme „IT Computers“, u stanu koji je unajmio u naselju Mojmilo, a zatim od njih uzeo pet laptopa.

Osuđen je na 25 godina zatvora, a iza zidina Kazneno popravnog zavoda u Zenici robija već 19 godina.

– Želim da ljudi vide da u zatvoru nisu isključivo monstrumi i neka čudovišta – rekao je Mican jednom prilikom.

U svijet kriminala je ušao na mala vrata – kao falsifikator, a završio je kao dvostruki ubojica.

The post Dvostruki ubojica otišao na dopust i danas se nije vratio u zenički zatvor first appeared on ABCportal.info.

Objava Dvostruki ubojica otišao na dopust i danas se nije vratio u zenički zatvor pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?