Posušje šokiralo Zrinjski i odnijelo sva tri boda iz Mostara

Posušje šokiralo Zrinjski i odnijelo sva tri boda iz Mostara

Link na izvornu vijest

U zaostalom susretu 1. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši Posušja savladali su Zrinjski u Mostaru 1:0 i tako načinili najveće iznenađenje u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Posušje je mimo svih očekivanja savladalo aktualnog bh. prvaka i sudionika grupne faze Konferencijske lige.

Domaći trener Rendulić je ostavio svog najboljeg igrača Nemanju Bilbiju na klupi zbog reprezentativnih obveza koje je imao, ali i zbog predstojećeg derbija protiv Sarajeva. To će se kasnije pokazati kao kardinalna greška hrvatskog stručnjaka.

Zrinjski je sa i bez Biblije jednostavno druga ekipa, a to se večeras i dokazalo.

U nastavku u igru je ušao Bilbija, ali prvi topnik Premijer lige iz prošle sezone nije mnogo pomogao svom timu u ovom susretu.

Gostujući igrač Begić zaradio je drugu javnu opomenu i samim tim isključenje, što je Zrinjskom donijelo brojčanu prednost na terenu.

No i nakon toga domaći nisu bili na svom nivou i za 90 minuta igre nisu uspjeli kreirati stopostotnu priliku kojom bi stigli do gola.

Ostalo je 0:1 i Posušje je više nego zasluženo skinulo skalp osvajaču duple krune iz prošle sezone.

Zrinjski u subotu čeka veliki derbi sa Sarajevom na Koševu, dok će Posušje u goste banjalučkom Borcu.

Rezultat i strijelci:

Zrinjski – Posušje 0:1 (Boban 9′)

The post Posušje šokiralo Zrinjski i odnijelo sva tri boda iz Mostara first appeared on ABCportal.info.

Objava Posušje šokiralo Zrinjski i odnijelo sva tri boda iz Mostara pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?