KENAN“ZALEDIO” FAKULTET I OTVORIO FIRMU: MUŠTERIJE IMA IZ ŠVICARSKE, NJEMAČKE…

KENAN“ZALEDIO” FAKULTET I OTVORIO FIRMU: MUŠTERIJE IMA IZ ŠVICARSKE, NJEMAČKE…

Link na izvornu vijest

Hasagić Kenan iz mjesta Hlapćevići u Visokom je mladić koji je pronašao svoju strast i svoj put u svijetu restauracije automobila.

Kao dječak, oduvijek je bio fasciniran automobilima. Gledajući svog oca kako strpljivo radi na restauraciji starih automobila postepeno je razvijao svoju ljubav prema ovom zanatu. Kako je odrastao, postao je svjestan da mu ova strast leži u srcu, iako je započeo studij na Ekonomskom fakultetu.

Nakon što je završio Gimnaziju, upisao je fakultet. Međutim, tokom prvih godina fakulteta je shvatio da ga ekonomija ne ispunjava onako kako bi želio. Odlučio se hrabro suočiti s vlastitim snovima i zalediti fakultet kako bi slijedio svoju strast.

Sa svojim ocem, Kenan je otvorio autoservis “Jack”, gdje su se posvetili restauraciji kombija i drugih vozila. U početku su se često svađali jer je Kenan mislio da je posao lakši nego što jest, no otac mu je uvijek bio uzor i podrška. Shvatio je da je restauracija dugotrajan proces koji zahtijeva strpljenje i preciznost, navodi Visoko.ba.

Sa svakim restauriranim vozilom je rastao kao stručnjak i postajao sve bolji u svom poslu. Njihov autoservis je postao poznat po visokoj kvaliteti usluge, a vozila koja su restaurirali sada su ponosno vozila evropskih zemalja poput Švicarske, Austrije, Njemačke, Holandije i mnogih drugih.

Pogledajte i prilog OVDJE.

The post KENAN“ZALEDIO” FAKULTET I OTVORIO FIRMU: MUŠTERIJE IMA IZ ŠVICARSKE, NJEMAČKE… first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?