Natjecanje u izležavanju u Crnoj Gori traje već 29 dana: Ostalo petero natjecatelja

Natjecanje u izležavanju u Crnoj Gori traje već 29 dana: Ostalo petero natjecatelja

Link na izvornu vijest

Natjecanje u izležavanju u Crnoj Gori traje već 29 dana: Ostalo petero natjecatelja

U etno-selu Brezna kod Plužina, pet natjecatelja  i natjecateljki bori se za prvo mjesto u natjecanju  u izležavanju, a među njima je mladi Kruševljanin koji je favorit.

Prema riječima organizatora Miće Blagojevića, natjecatelji su dobro i vrijeme provode družeći se.

– To je jako psihološko natjecanje, a sudionici su zanimljive osobe . Super su ekipa i tu će ostati neka prijateljstva – kaže organizator.

Sam sa sobom

On ističe da natjecatelji koji su sudjelovali  preporučuju da svatko treba bar jedan dan da leži, da se ne pomjera, da ostane sam sa sobom i razmisli o životu.

Natjecanje  u izležavanju ušlo je u 29. dan, a ogranizator kaže da su svi iznenađeni time jer je prethodni rekord bio pet dana.

– Natjecanje  u izležavanju je uživanje i nema teških pravila. To je neka vrsta preporoda – kaže Mića Blagojević.

Dvanaesta godina

Ovo je dvanaesta godina kako se natjecanje ogranizira, a Crna Gora postala je poznata po njemu u svijetu.

Mnogi natjecatelji su odustali zbog obaveza, a preostalih pet među kojima su tri žene i dva muškarca istrajavaju u borbi za najboljeg/najbolju u izležavanju.

– Jedan od favorita je momak iz Kruševca. To bi bilo možda i apsurdno da pobijedi, da uzme titutulu koja je do sada pripadala Crnogorcima – kaže kroz smijeh orgnizator.

Prva nagrada je novčana i iznosi 1.000 eura.

Ove godine 21 natjecatelj sudjelovao  je u borbi za najboljeg.

Poslovno trgovački centar Metropolis Livno
Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?