Sarajevo - Zrinjski od 20:45: Poznati sastavi za pravu poslasticu u Premijer ligi

Sarajevo – Zrinjski od 20:45: Poznati sastavi za pravu poslasticu u Premijer ligi

Link na izvornu vijest

Veliki derbi sedmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine od 20:45 igraju Sarajevo i Zrinjski, a duel u direktnom tekstualnom prijenosu možete pratiti u tekstualnom prijenosu na portalu Klix.ba.

20:18 – Utakmica je prava poslastica sedmog kola, ali i prvenstva u dosadašnjem dijelu takmičenja. Sarajevo duel dočekuje na drugom mjestu s 10 bodova, a Zrinjski je na devetom sa šest bodova, ali i dvije utakmice manje.

20:15 – Poznati su sastavi koje su Simon Rožman i Krunoslav Rendulić izveli od starta večeras.

FK Sarajevo: Šahinović, Duraković, Aničić, Đuričković, Beganović, Mustafić, Avramovski, Julardžija, Ziljkić, Hasić i Renan.


HŠK Zrinjski: Marić, Ćorluka, Jakovljević, Senić, Memija, Ivančić, Čanađija, Ćuže, Sabljić i Bilbija.


20:15 – Poštovani čitatelji portala Klix.ba, dobro došli u tekstualni prijenos derbi utakmcie sedmog kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Zrinjskog. Ekipe sa šampionskim ambicijama sastaju se od 20:45 na stadionu Asim Ferhatović Hase.
Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?