Ukrajinski obavještajci tvrde: Kadirov je u komi. Danima je u kritičnom stanju

Ukrajinski obavještajci tvrde: Kadirov je u komi. Danima je u kritičnom stanju

Link na izvornu vijest

Autor: Dnevno.ba

Čečenski čelnik Ramzan Kadirov navodno je u komi nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje.

Prema neovisnom bjeloruskom medijskom kanalu Nexta, glasnogovornik ukrajinske vojno-obavještajne službe Andrij Jusov izjavio je da se pogoršala situacija s bolešću Kadirova.

Jusov je, kako javlja Ukrajinska Pravda, izjavi za Ukrinform rekao da je Ramzan Kadirov u kritičnom stanju. “Možemo potvrditi da je on imao još jedno ozbiljno pogoršanje i da je u kritičnom stanju posljednjih nekoliko dana”, rekao je Jusov.

‘Dugo je bolestan’
“Informacija je potvrđena iz različitih izvora u liječničkim i političkim krugovima. Ne radi se o ozljedama. Ostale detalje treba dodatno razjasniti. Dugo je bolestan, a riječ je o sustavnim zdravstvenim problemima”, rekao je Jusov, kako prenosi Express.

Prve vijesti o lošem zdravstvenom stanju čečenskog vođe i odanog saveznika Vladimira Putina pojavile su se još u ožujku. Bilo je informacija da je riječ je o bolesti bubrega, ali i nagađanja o trovanju.

Kadirov je, pak, ubrzo odbacio nagađanja i o bolesti bubrega i o trovanju te svojem lošem zdravlju općenito.

“Zdrav sam i pun energije”, rekao je Kadirov u objavi na Telegramu, dodajući da mu je “žao što je uznemirio” sve koji se nadaju da je “smrtno bolestan”, prenio je sredinom ožujka neovisni ruski The Moscow Times.

Autor: Dnevno.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?