Dinamo uvjerljiv protiv Slavena: Briljirali debitant Vidović i slavljenik Petković

Dinamo uvjerljiv protiv Slavena: Briljirali debitant Vidović i slavljenik Petković

Link na izvornu vijest

Autor: Dnevno.ba

Nogometaši Dinama slavili su s 3:0 protiv Slaven Belupa u 8. kolu SuperSport HNL-a. Gosti nisu imali prevelike šanse protiv vrlo raspoloženog Dinama.

Posebno su raspoloženi bili Gabriel Vidović i slavljenik Bruno Petković. Vidović je prvi zabio. Bila je 16. minuta, Petković mu je ostavio loptu, a igrač Bayerna na posudbi pogodio je malu mrežicu.

Vidović se tako iskazao u debiju jer je konstantno bio opasnost i stvarao prilike. Uz odlično surađivao s Petkovićem i Baturinom. Za drugi gol čekali smo dugo poluvrijeme.

Odličan Dinamo
Bulat je odlično prošap po desnoj strani i povratnom loptom našao Brunu Petkovića koji je zabio na svoj 29. rođendan. Petković tako nastavlja sa sjajnom formom, a i u ovom susretu zaradio je epitet igrača utakmice.

Za 3:0 zabija Štefulj, Dinamov igrač na posudbi u Koprivnici. Sušak je izletio na ubačaj, što Štefulj nije primijetio i kada je išao vratiti loptu glavom Sušku zapravo ju je vratio u gol. Emotivno je bilo u 85. minuti kada je Ademi ušao, a stadion skandirao njegovo ime.

Pred Dinamom je sada Astana koja u četvrtak dolazi na Maksimir, a zatim ih čeka Rudeš. Slaven igra kup u Kutini protiv Moslavine, a za vikend im dolazi Rijeka.

Autor: Dnevno.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?