ROŽMAN: BILI SMO STRPLJIVI I NA KRAJU NAGRAĐENI; RENDULIĆ: SVE VUKLO KA OVOM RASPLETU

ROŽMAN: BILI SMO STRPLJIVI I NA KRAJU NAGRAĐENI; RENDULIĆ: SVE VUKLO KA OVOM RASPLETU

Link na izvornu vijest

ROŽMAN: BILI SMO STRPLJIVI I NA KRAJU NAGRAĐENI; RENDULIĆ: SVE VUKLO KA OVOM RASPLETU

Gol odluke postigao je Brazilac Oliveira iz penala u sudijskoj nadoknadi meča.

Trener domaćih Simon Rožman kazao je nakon meča da je zadovoljan.

– Čestitao bih igračima. Možda smo odigrali najbolju utakmicu do sada. Diktirali smo tempo protiv ekipe koja igra Evropu i za koju ćemo svi navijati u evropskim takmičenjima. Bili smo strpljivi i na kraju smo nagrađeni. Ljudi koji su došli na stadion imali su šta vidjeti. Idemo stepenicu po stepenicu. Dečki su prihvatili rad, ali ima još puno prostora za napredak. Treba se dobro odmoriti i pripremiti za narednu utakmicu. Svaka utakmica vrijedi tri boda – kazao je Rožman nakon meča.

Zahvalio se navijačima na podršsci.

  • Sutra ću igračima reći neke stvari koje mi se ne sviđaju. Momci su prihvatili najviše rad. Oni razumiju na koji način želimo da igramo. Smjer je dobar, neke stvari se vidi – kazao je Rožman.

Trener gostiju Krunoslav Rendulić nije bio zadovoljan.

– Utakmica bila čvrsta protiv jednog kvalitetnog protivnika kao što je Sarajevo. Najrealnije bi bilo da je završeno 0:0. Da smo gol primili iz igre, ali… Nekako mi se činilo od prve minute da je vuklo ka ovakvom ishodu. Čestitke Sarajevu. Idemo utakmicu po utakmicu, uvijek je prva naredna najbitnija – kazao je Rendulić.

(A. J.)

The post ROŽMAN: BILI SMO STRPLJIVI I NA KRAJU NAGRAĐENI; RENDULIĆ: SVE VUKLO KA OVOM RASPLETU first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?