2. Boksački turnir: Odlični nastupi Brotnjaka i vrhunska organizacija

2. Boksački turnir: Odlični nastupi Brotnjaka i vrhunska organizacija

Link na izvornu vijest

Mladi Brotnjaci još su se jednom pokazali kao ozbiljna konkurencija na 2. Boksačkom turniru „Dani berbe grožđa 2023.“ održanom za vikend u Čitluku, u sklopu 4. kola Lige Federacije BiH.

Za Boksački klub „Brotnjo“ nastupili su Ante Čuljak, Kristijan Čuljak, Marko Odak, Luka Marinčić, Tomislav Prskalo, Ivano Raspudić i David Bevanda,sa osvojenih novih 11 bodova, čime su oduševili domaću publiku koja ih je vjerno bodrila kroz sve mečeve.

Savršen športski vikend u Čitluku okupio je 20 klubova Federacije BiH i stotinu sudionika koji su priredili jedinstvenu boksačku reviju u Brotnju.

Najboljom boksačicom turnira proglašena je Nerma Salčinović iz BK Vogošća, juniorska i seniorska prvakinja u 2023. godini.

Kao najborbeniji par u kategoriji žene-djevojke proglašene su Edna Bektašević (BK Panter Sarajevo) i Mia Kerošević (BK Soda Lukavac).

U muškoj konkurenciji najboljim sportašem turnira proglašen je Ivan Blažević iz BK Mostara, prvak BiH u boksu u seniorskoj kategoriji u 2023. godini.

Kao najborbeniji u ringu izabrani su boksači Nedim Malkoč (KBS Kurto Bihać) i Goran Kožul (BK Kralj Tomislav Čapljina) . Sportašicama i sportašima pehare, medalje i diplome uručili su članovi Upravnog odbora Boksačkog saveza BiH Miro Jerković i Ramiz Aljić koji su domaćinima zahvalili na izvrsnoj organizaciji i ugodnom gostoprimstvu.

Navedeno kolo Lige organizirano je prema najvišim standardima Boksačkog saveza Federacije BiH i Boksačkog saveza BiH. Po završetku natjecateljskog dijela, prigodne poklone sucima i delegatima ispred domaćina uručio je predsjednik BK Brotnja, Vjekoslav Bošnjak.

Turnir u sklopu boksačke lige Federacije BiH organiziran je pod pokroviteljstvom Predsjednice Federacije BiH, Federalnog ministarstva kulture i športa, Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a i Općine Čitluk, uz potporu mnogobrojnih sponzora, prijatelja kluba. Voditelj programa bio je novinar Marko Zeljko.

Citluk.ba

The post 2. Boksački turnir: Odlični nastupi Brotnjaka i vrhunska organizacija appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?