Supernova rješenje za uspješno poslovanje: Projektovanje LAN i WAN računarske mreže

Supernova rješenje za uspješno poslovanje: Projektovanje LAN i WAN računarske mreže

Link na izvornu vijest

BANJALUKA – Projektovanje LAN i WAN mreža ključno je za uspješno poslovanje, a u jedinstvenoj ponudi kompanije Supernova nalaze se prilagođena rješenja za brzu komunikaciju, dijeljenje resursa i efikasno radno okruženje.

Supernova rješenje za uspješno poslovanje: Projektovanje LAN i WAN računarske mreže

FOTO: Supernova

Lokalna mreža (LAN) čini srž svakodnevnih poslovnih procesa. Zavisno od potreba radnog okruženja, LAN se obično konfiguriše sa brzim žičanim ili bežičnim vezama koje povezuju računarske uređaje unutar iste fizičke lokacije.
Nasuprot tome, širokopojasna mreža (WAN) omogućava povezivanje udaljenih lokacija. Ovo je od suštinskog značaja za ustanove i preduzeća sa više poslovnih jedinica ili udaljenih radnika.
Upotrebom tehnologija poput virtuelnih privatnih mreža (VPN) obezbjeđuje se siguran i šifrovan pristup udaljenim resursima. To olakšava saradnju između timova i smanjuje potrebu za fizičkim prisustvom na istom mjestu. Zato je veoma važan prilagođen dizajn mreže specifičnim potrebama radnog okruženja.
Visokokvalitetna mrežna oprema i dobro postavljena topologija obezbijediće minimalne prekide u radu. U kompaniji Supernova, stručnjaci za LAN i WAN mreže pružaju sveobuhvatan pristup, analiziraju potrebe, biraju komponente i oblikuju topologiju za optimalne performanse.
Za više informacija o ovom rješenju zakažite sastanak sa Supernova timom na ovom linku.

Чланак Supernova rješenje za uspješno poslovanje: Projektovanje LAN i WAN računarske mreže се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?