U četvrtak 32. godišnjica zaustavljanja konvoja JNA na Kaoniku

U četvrtak 32. godišnjica zaustavljanja konvoja JNA na Kaoniku

Link na izvornu vijest

U okviru Centralna Business Forum koji se održava u periodu od 22.-23.09.2023.godine organiziraju se i dva panela u turizmu: Turizam i zelena ulaganja i Razvoj bh. destinacija od značaja za sportski turizam. Paneli o turizmu će se održati 23.09.2023. godine u Hotelu Central u Vitezu sa početkom u 13:00 sati.

Svoje prisustvo te učešće na panelu potvrdili su vodeći stručnjaci u turizmu iz Bosne i Hercegovine uz goste iz Republike Hrvatske. Jedan od panelista biti će i aktualna ministrica Federalnog ministarstva okoliša i turizma Nasiha Pozder te ćete na licu mjesta imati mogućnost upoznati se sa budućim planovima resornog ministarstva.

U sklopu panela donosimo Vam dva veoma zanimljiva predavanja:

– PANEL 1: TURIZAM I ZELENA ULAGANJA: Marin Mamuza – Investicije Continantal Adventure agencije iz Livna u suvremeni glamping centar koja je u vlasništvu mladog Hrvatskog poduzetnika Mate Rimca.

– PANEL 2: RAZVOJ BH DESTINACIJA OD ZNAČAJA ZA SPORTSKI TURIZAM: Edin Durmo – valorizacija planinskih resursa, primjeri dobre prakse,

Na panelima je predviđeno postavljanje pitanja kao i odgovori panelista te će te na taj način imati mogućnost „iz prve ruke“ dobiti odgovore koji Vas zanimaju.

Moderator panela Miroslav Matošević, direktor Turističke zajednice SBK/KSB!

Radi ograničenog broja mjesta, molimo Vas da potvrdite Vaše učešće na e-mail: [email protected].

PANEL 1: TURIZAM I ZELENA ULAGANJA

• Nasiha Pozder – Federalno ministarstvo okoliša i turizma

• Dragan Glavaš – JU „Agencija“ Jajce

• Amarildo Mulić – JP Nacionalni park Una

• Dr. Almir Peštek – Ekonomski Fakultet Sarajevo

• Marin Mamuza – „Continental Adventure“ Livno

Moderator panela: Miroslav Matošević, Turistička zajednica SBK/KSB

PANEL 2: RAZVOJ BH DESTINACIJA OD ZNAČAJA ZA SPORTSKI TURIZAM

• Nasiha Pozder – Federalno ministarstvo okoliša i turizma

• Vedran Šupiković – RK „Zagreb“

• Goran Šarić – SRC „Vlašić“

• Marin Nakić – Spartan Sport d.o.o./ GIANT BiH

• Edin Durmo – Extreme Sports Club Scorpio Zenica

Moderator panela: Miroslav Matošević, Turistička zajednica SBK/KSB

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?