U posuškom kinu u četvrtak započinju redovne digitalne filmske projekcije! Evo koja filmska ostvarenja će biti prikazana

U posuškom kinu u četvrtak započinju redovne digitalne filmske projekcije! Evo koja filmska ostvarenja će biti prikazana

Link na izvornu vijest

U posuškom kinu ovog četvrtka (21.rujna) započinju redovne digitalne filmske projekcije! Sve projekcije u obnovljenom kinu u Posušju će u pogledu slike i zvuka biti na razini kino dvorana velikih filmskih lanaca, što je izvrsna vijest za sve ljubitelje sedme umjetnosti.

Tako u kino u Posušju idućih dana stižu nova tri filmska naslova.

Za ljubitelje kriminalističke drame tu je hrvatski film „Smrt djevojčice sa žigicama“ redatelja Gorana Kulenovića, koji će biti prikazan u četvrtak 21.09. u 18:00 sati. Ovaj film do sada je izazvao veliku pažnju publike na festivalima u Puli, Sarajevu i Rabu.

A oni koji pak vole romantične komedije od 20:20 sati mogu pogledati novi nastavak hit filma „Moje grčko vjenčanje 3“.  Riječ je o naslovu koji je stekao čak i nominaciju za prestižnu nagradu Oscar u kategoriji ‘Najboljeg originalnog scenarija’. Iza njega stoji redateljica, a ujedno i glavna glumica Nia Vardalos.

U nedjelju 24.09. naši mališani mogu uživati u novoj animiranoj avanturi „Vrapčić Richard 2“! Očekuje vas  vizualno fantastično putovanje pustinjskom oazom ispunjeno šarolikim likovima na velikom platnu. Nova pustolovina ovoga vrapčića na rasporedu je od 17:00 sati.

Cijena ulaznica je 5,00 KM.

Podsjetimo kako je posuško kino postalo dio udruge „Mreža nezavisnih kino prikazivača“ u ožujku ove godine. Nositelj ovog, za mnoge kinodvorane i filmsku publiku u BIH povijesnog projekta, je Fondacija za kinematografiju Sarajevo uz značajnu potporu Ministarstva kulture i sporta Federacije BiH te sudjelovanje 13 općina i gradova.

Radioposusje.ba

Objava U posuškom kinu u četvrtak započinju redovne digitalne filmske projekcije! Evo koja filmska ostvarenja će biti prikazana pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?