U teškoj prometnoj nesreći poginuo Livnjak

U teškoj prometnoj nesreći poginuo Livnjak

Link na izvornu vijest

U teškoj prometnoj nesreći poginuo Livnjak

U teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju ujutro dogodila kod skretanja za Podgoru smrtno je stradao poznati splitski stomatolog, dr. Ante Ćurić – Ćanta.

Sudarili su se osobno vozilo i motocikl koji je vozio Ćurić, piše Slobodna Dalmacija.

Inače, dr. Ante Ćurić rođen je 1961. godine u Podhumu kod Livna gdje je završio osnovnu školu.

U Zagrebu je završio gimnaziju i Stomatološki fakultet na kojemu je specijalizirao dentalnu i oralnu patologiju s paradontologijom.

Bio je ravnatelj Stomatološke poliklinike u Splitu do 2022. godine i slovio kao jedan od najboljih stručnjaka u svom području.

Dr. Anto Ćurić – Ćanta
Photo Selo Podhum

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?